Om Oss

OM OSS

Ved å handle hos Telering Nor-Com kan du som kunde være sikker på at du får tilgang til kompetanse, konkurransedyktige betingelser og priser, samt ett landsdekkende serviceapparat.

Telering Bedrift Nor-Com på Vøyenenga har som mål å levere de beste tjenester innen mobiltelefoni og telekommunikasjon til alle kunder. Dette betyr at vi har telefonitjenester som er tilpasset bedrifter (for optimal kostnadskontroll) og deg som privatkunde.


TELERING BEDRIFT NOR-COM holder til i trivelige lokaler med kontor og butikk sentralt på Vøyenengtunet i Bærum.
Se her for adresse og kart til Telering Bedrift Nor-Com >> 

Vi er bedriftssenteret i Bærum og ekspert på mobiltelefoni og telekommunikasjon. Privatkunder er også velkommen til å handle hos oss. Se Nor-Com åpningstider her >>


MOBILTELEFON Telering kjeden samarbeider med alle de store produsentene av mobiltelefoner. Du finner derfor et bredt utvalg av de nyeste telefonen fra Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC, iPhone med flere hos oss.

Synes du det vanskelig å velge riktig telefon? Kanskje har du bilder og kontakter på din gamle telefon du ønsker hjelp til å overføre til ny telefon. Kom innom mobiltelefon butikken Telering Nor-Com på Vøyenengtunet i Bærum så hjelper vi deg med dette. Se prisliste for tilleggstjenester >>


ABONNEMENT / VALGFRIHET Gjennom vårt samarbeid med de to største mobil operatørene Telenor og Netcom, tilbyr vi et bredt utvalg av abonnement, tjenester og løsninger. Vi vil hjelpe deg med å velge løsninger som passer best, både med hensyn til kostnader og funksjonalitet.


SENTRALBORD / TRÅDLØSBEDRIFT Telering Bedrift Nor-Com er sertifiserte til å bygge mobile/ virtuelle sentralbordsystemer som Telenor Bedriftsnett og NetCom trådløs bedrift.

Vi tilbyr også driftsavtale, service og vedlikeholdsavtaler for våre kunder og i tilknytning til våre sentralbordløsninger. Les mer om Mobilt Bedriftsnett >>


FAST ELLER MOBILT BREDBÅND Telering Bedrift Nor-Com tilbyr Fast bredbånd og mobilt bredbånd. Våre løsninger for fast bredbånd omfatter løsninger fra lett bruk (som litt surfing, bruk av e-post, nettbank og andre enkle tjenester som ikke er så veldig kapasitetskrevende) til de som har store krav til hastighet gjennom tung bruk (som f.eks. arbeid med store filer over nett eller tyngre nedlastinger). Med våre løsninger for mobilt bredbånd kan du surfe hvor som helst, når som helst. Ønsker du kun èn bredbåndsløsning å forholde deg til og som du kan ta med deg på tur eller hytta? Da kan våre mobile bredbåndsløsninger være noe for deg. Med mobilt bredbånd og ruter kan du nå dele ditt mobile bredbånd med andre og derved åpner det seg nye bruksområder.


FAST TELEFON Selv om mye dreier seg om mobiltelefon skal vi ikke glemme fasttelefon. Telering Bedrift Nor-Com tilbyr et godt utvalgt av abonnement, som er tilpasset forskjellige livsstiler. Velg mellom Mini, Basis og Pluss abonnement. Vi tilbyr også driftsavtale, service og vedlikeholdsavtaler for våre kunder.


HVORFOR VELGE TELERING BEDRIFT NOR-COM SOM FORHANDLER? Først og fremst fordi du som kunde hos oss skal kunne bruke egen tid på egen kjernevirksomhet. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger tilpasset din virksomhet. Oppfølging og forvaltning inkluderer vedlikehold og optimalisering av abonnementsporteføljen, kostnadskontroll, standardisering av mobilt utstyr, hjelp til å utarbeide bruker policy og gode løsninger for miljøretur. Vi kan bistå i arbeidet eller ta hånd om det meste, du velger det som passer deg best! På dine vegne er vi opptatt av kostnader, bedre tilgjengelighet for egne kunder og utvikling av bedriftens evne til å ta i bruk nye og moderne kommunikasjonsløsninger. Telering Bedrift kjenner og betjener bedriftsmarkedet på nasjonalt nivå

Forhandlere av Telering Bedrift er kjent for høy kompetanse og innehar de nødvendige sertifiseringer på løsninger innen telekommunikasjon. Telering Bedrifts rådgivere og salgskonsulenter er spesialister på mobilkommunikasjon og kan skilte med mange store og kjente bedrifter på sine kundelister. Be oss gjerne om referanser eller annen utfyllende informasjon.

Telering Bedrift er en del av Telering kjeden med over 130 forhandlere i Norge. Les mer på www.telering.no